Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin2-ben tp-s cuccot akármi...

Metin2-ben tp-s cuccot akármi dobhat?

Figyelt kérdés
Nekem eddig csak átkozott állatoknál esett ezért gondoltam megkérdezem,a wiki nem tér ki külön rá.

2014. júl. 31. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, vannak vértek, amiben van alap tp, egyébként tp meg 1-5 illetve 6-7 optban lehet. 1-5nél 3500 a max, 6-7nél 500nál többet még nem pörgettem.

Amibe mehet + tp, vért, cipő, nyaklánc, fülbevaló, talán sisakba vagy pajzsba is, de az nem biztos

2014. júl. 31. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:

#1: Te privát szerverről beszélsz, a krédező nem biztos, hogy arra gondolt.

Kérdező: Sima metin2-ben bármi dobhat. Igazából csak szerencse krédése, hogy lesz-e benn TP- avagy sem. Mindig véletlenszerűen adja.

2014. júl. 31. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
GF szerverre gondoltam azért köszönöm mindkét választ!
2014. júl. 31. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmondom hogy van GF szerveren. Mobokból eshetnek tárgyak. A tárgyakban lehetnek bónuszok, vagy lehetnek bónusz nélküliek. Ha bónuszos tárgy esik, akkor lehet esélyed arra, hogy az a bón éppen TP lesz, de az is lehet, hogy más. Ez nincs megszabva, hogy átkozottaknál esik csak TP... Ez hülyeség, bárhol eshet. Persze ez bonyolult, mert szinthatárhoz van kötve a tárgydobás. Pl. 80-as karakter hiába ölne map1-en azok a mobok semmit nem dobnak már neki, lélekbarlangban viszont sok cucc esik neki, köztük TP-s is eshet. Nem tudom hányas vagy és mire vágysz, de szerintem hagyj fel ezze la TP cucc ütéssel. Farmolj, bányássz, pecázz. Ha lesz pénzed, akkro piacon megveheted a TP-s cuccokkat CH1 MAP1-en.
2014. aug. 1. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!