Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen minecraft szervereket...

Milyen minecraft szervereket ismertek?

Figyelt kérdés
Olyat mondjatok ahová bármilyen (minecraft) kliensel fel lehet menni (ez alatt azt értem hogy nem kell eredetis minecraft), hivatalos nevét kérném, IP kérném(,nem baj ha előtte be kell regisztrálni (hogy: /register ...), és nem látjuk egy más skin-jét, és jo lenne ha magyar lenne a szerver (azaz magyar nyelven lennének a táblák...stb...) de ha nem az se baj). Ennyi lenne. Köszönöm

2014. júl. 30. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Elárulok 1 titkot, jobb felső sarokban van és keresőnek hívják. 2 naponta kerül ide ki ugyan ez a kérdés (max más körítésel), tessék használni, nem dísznek lett odarakva.
2014. júl. 31. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:

drill mc

webcraft

wooden tote mc

minehd

ip juket nemsokara irom

2014. júl. 31. 11:53
 3/10 SiXeR666 válasza:
Ha van nCore torrent oldalad, vagy ha Microbit-ed, akkor töltsd le az 1.7.9-et. Ott nem kell regisztrálni, telepíted, ha fent van, megnyitod és elég egy név a belépéshez. Ezen az oldalon meg: [link] töltsd le az 1.7.9 SERVER JAR-t, mikor letöltődött, akkor ne rögtön telepítsd, hanem hozz létre egy mappát és helyez át, tt telepítsd, ha ez lefut: [link] akkor írd jobb oldalt lent, hogy: stop. Ez lesz a mappában: [link] a PROPERTIES fájlt társítsd jegyzettömbé, bejön ez: [link] a server-ip=25.177.165.221 a pontok is számítanak, az online-mode=false erre írd át. Zárd be, mentsd el és újra indítsd el: [link] a minecraft_server1.7.9-et és hagy futva. Töltsd le a Hamachi-t: [link] kép: [link] felügyelet nélküli, letöltés, előtte pipázd ki lent az írás melledt, telepítsd, ez jön be: kép: [link] kattints a hálozatra, csatlakozás a megfelelő hálozathoz: hálózati azonosító: SiXeR001 jelszó: Lenovog550 lépj a minecraft-ba, többjátékos mód: szerver hozzáadása: Szerver neve: SiXeR001 címe: 25.177.165.221 csatlakozás, bent is vagy, ez egy túlélő mód, ha gondolod gyere. Remélem segítettem... :)
2014. aug. 1. 10:32
 4/10 anonim válasza:
2014. aug. 1. 18:34
 5/10 anonim válasza:

s2.szerverem.net:37679

Verzió: 1.7.5

Különleges textúrpackes (belépéskor az igenre kattints)

Nagyon szép azzal a textúrpackel.

2014. aug. 10. 17:01
 6/10 anonim válasza:
ja és nincs lagg
2014. aug. 10. 17:02
 7/10 anonim válasza:
Én tudok egy jót a neve:Ewmc ip:s1.ewmc.hu tulaj:domi970 konfigus:takigaming. Ami megtalálható:klán rendszer,plotme,zmod,Egyedi város,Ewmc medál (a városban vannak elrejtve ládákba),ewmc roulette,skypvp,mobaréna,eventek,sms rangok (kreat
2014. aug. 12. 19:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon tetszenek a szerverek ;)
2014. aug. 24. 04:55
 9/10 anonim válasza:

Én tudok egy jó szervert a neve:Gamerparkmc 1.8-as szerver.Nem kell hamachi.Ip:37.187.153.196:25586 Telkek,Vadon,Vég,nether,Szép spawn,lift plugin,TGF:OFF,spleef,mobaréna, Rang a szerveren:Prémium ára:508FT /feed,/heal színes írás,/repair,Prémiumsziget,két telek egy helyett,/enchant,időjárás átállítás,idő átállítás

november 29-én lesz egy ingyen prémium rang lehetőség a mobarénában

2014. nov. 27. 22:23
 10/10 anonim válasza:
Mestermc, Craftunió Szerintem ezek a legjobbak
2015. jan. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!