Abba hagytam a wowot 5év után ma döntötem el végleg lejár ugyis az accom és nem töltöm fel sohatöbbet, lehet ebből késöbb valami bajom? Vagy kifogom bírni nem lesznek elvonási tüneteim?
Ha már ennyi ideig toltad, legalább addel a karakteteidet valós pénzért (ha jól tudom van rá külön weblap), legalább visszajöm egy kis pénzed.
Egyébként ha találsz más elfoglaltságot, nrm fog hiámyozni
ajánlani tudom hogy ezt a LoL témát felejtds el most!!!
akkor keress törtszervert amire nem kell füzetni, add el a karidat :P
itt az ideje csajt keresni, soha többé nem fogsz a wowra gondolni:D
egyszer én is próbáltam abbahagyni a wowot, a vállamból ki kellett vágni egy darabot mert elkezdtem lerágni, aztán a villamoson elaludtam azt hittem a bkv ellenőrre, hogy orc warrior és próbáltam dotolni, de sehogy nem ment.. később a gumiszobába azt mondták, hogy az agyam súlyosan károsodott, ezért muszáj napi 3 órát wowoznom, biztosítják az eredeti wow accountot is.. tök király, ajánlom!!! :D
(ha az utcán ugrálva próbálsz közlekedni és egyszer arra ébredsz, hogy beestél a grafika alá, keresd fel az orvosodat!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!