Mi van már megint (? ) a FullTilt Poker-rel? Miért nem indul el? Másnál is így van most? Részletek a leírásban.
Tegnapelőtt játszottam vele, gond nem volt. Ma be akartam jelentkezni, kiírta, hogy létezik egy új szoftverfrissítés (csak a szokásos, leokézás után mindig működött eddig, miután letöltött). Okéztam, mert máshogy nem indult volna úgyse. Valamit elvileg letöltött - gondolom. Csakhogy egyáltalán nem indul most már az egész, maga a játék sem.
Azt írja ki, hogy: "A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."
Nem értem!! Mondom, eddig gond nélkül tudtam játszani, most meg egy szoftverfrissítés után csak ez az üzenet jön be és nem tudok csinálni vele semmit.
Már letöröltem teljesen a gépről és totál újratelepítettem (a szükséges fulltilt.eu-s cuccot is hozzá), de ugyanezt írja ki.
Másnál is ez van most vagy csak velem szúrt ki???
Mit lehet tenni, ha másnál nincs ez a probléma??
Ez a kedvenc pókeres oldalam! :(((
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!