Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Darkorbitra tudnátok adni...

Darkorbitra tudnátok adni tanácsokat a gyors uri/Kredit szerzéshez és fejlődéshez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kérnék tanácsokat tapasztalt játékosoktól,hogyan szerezzek sok urit kredót és hogyan fejlődkjek gyorsan!:)

Köszönöm!!:)

Adataim:

Egész Európa 7 (Int13)

VRU

Level 10

Leonov

6 flax 0 iris

6 lf3 sok lf2

2 b02 több a03

meghajtó 4 legnagyobb többi 50k kredós

2014. júl. 28. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És biztos, hogy sokkal tapasztaltabb vagyok tőled...
2014. nov. 2. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
ill a golimba van 15 lf3 az íriszekbe is vannak tehát 15 + 8 lf3...
2014. nov. 2. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Tényleg? xDDDD De jó neked... :'D Ezen most sírok :'D Már befejeztem a játékot, hajóm eladtam, de volt benne 42 képességpont, 45 lvl16-os lf4, 25 lvl16-os bo2, fullos pet, és még sorolhatnám... lvl21 volt :'D De tapasztaltabb vagy a kis szaroddal, oké... xDDD Hát ilyen nincs basszus... :D Ja és nem csalással szedtem ezeket össze.
2014. dec. 2. 11:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném hogy 10 drón lvl16-on és full herku full havoc volt, szóval tudod kinek dumáljál hogy tapasztaltabb vagy. :) Életedben nem láttál még belülről szerintem 8 irises hajót se, nemhogy fullost... :D
2014. dec. 2. 11:30
 15/17 corvettedvd válasza:
Helo uj vok, szeretnem megosztani en is a tapasztalatom nekem nincs gepem igy egy konyvtarba jatszok keddtol pentekig es tableten olvasok rola. Szoval en kaptam egy olyan szervert,ahol minden olcson megy el: Iris 7-15m DE VALAMIKOR HA SZERENCSES VAGY AKKOR 300K-5M, LF3 10M-15M, AEGIS: 200M-450M (legtobbszor inkabb 250-350m) Citadel (kb annyi mint az aegis legtobbszor 50m-val olcsobb es egyszer lattam hogy el ment a regieknel 150m-ert is). Kreditet ugy szerezzunk itt hogy vagyuk meg a bovito cpukat majd adjuk el (pl. En megszerzem a 4est 300k k.ert es eladom 1,25mert es majdnem 1m nyereseg) szoval a bovito cpukat az egeszet orankent, celzo cput, a golit azt hadjatok a kezdoknek, es 10k-30k k.ert a tokeletesitett ugras cput es ha szerencsetek van akkor orankent 2m k.et is szerezhettek (urlabort aki akarja az fejlessze de en nem erost, ritkan 1-1 szintet belenyomok). En ahogy montam konybt ban jatszok es napi 1 orat tehat tabletten licitalok es 3 napja kezdtem ujra a jo szerveren es (nem dicsekvesbol) van 3 irisem ossz. 10m ert szereztem liciten, megvan a bovito cpu 4 es minden jo extra es lf3 at nem vettem igy csak 3 van de van full lf2 es pont igy a pajzs is. Aki a szervert tudni akarja az fb-n jeloljon be es 3 napon belul kerdezzen a darkorbitrol, hogy tudjam miert jelolt be. Ja es en inkabb a lambda kapura gyujtok mert az a konnyebb majd jonnek a nehezebbek is, az is ad 15k urit+ a szornyek. Jo jatekot az uj 3d verziohoz.
2015. okt. 24. 08:55
 16/17 corvettedvd válasza:
Bocsi fb nevem lemaradt: david dvd, az kepen 4 jatek icon talalhato es kozepen egy szoveg: tudod hogy ki vagyok...., es lehet hogy nem azonnal veszlek eszre mert 3 naponkent (altalaban) szoktam fellepni, es ha jossz oda a szerverre akkor gyere abba a klanba ahol en vok es ha talizunk akk segitek egy kicsit. Ne aggodj sokan nincsenek es nem nagyon semmisitenek meg. Csak van egy olyan ember, amelyikkel baj van fenn mert el kezdek nyirni boss sibelont, o is segit, es amihelyt a palyzsa lement a b s nek el kezd engemet nyirni es amikor alig van 1k eletem abbahadja es kinyirnak a simonok es tobbszor csinalta mar.
2015. okt. 24. 09:12
 17/17 corvettedvd válasza:
+ egy jo hackelt privat server: pro-darkorbit.com, kezdesnek 15m urit ad es minden npc 20szor tobbet ad (sajnos javitas alatt van a 3d verziora) de amikor kesz lesz akk jo lesz a 3d :)) esa 15m uri (ja es az uzletben minden loszer van majdnem meg az x4 is es a rsb-75 es vegtelen raketa) jo jatekot, alig varom h kesz legyen a 3D s cerzio
2015. okt. 24. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!