Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guild Wars 2, veteránok, ezt...

Guild Wars 2, veteránok, ezt mégis hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
Legendarí craftolásról lenne szó, pontosabban a percu-ról. Twilight, azaz a Dusk. Hihetetlen mennyiségű goldot, időt és karmát öltem már bele a legendaryba, minden más komponens már megvan, egyedül a Dusk kéne. Kb hányadszorra avagy hányadik alkalomra esett ki? vagy mennyi goldot öltetek bele? tudom, tök random az egész, de úgy még is, kb mire kell számítanom gold szempontjából?

2014. júl. 27. 23:15
 1/2 anonim válasza:
Szerintem dungeonokban meg Dry Topon farmold ki és vedd meg.Én már 2k aranyat elköltöttem MFre,semmi.Igazából,ha gyorsan megakarod szerezni akkor ha szeretnéd privátba leirom az én rutinomat,1 hét alatt megvan.
2014. aug. 2. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 nekem leirhatnád:) megköszönném, nekem még kell a gift of fortune is de már mindjárt meg van :)
2015. jan. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!