Yasino kérdése:
Nem rég regisztráltam a league of legends-re és kit ajánlatok nekem Yasuo-t vagy Draven-t?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 20:51
1/10 anonim válasza:
Kezdőként egyiket se. Dravennél egyszerre kell támadni és figyelni a fejszékre, hogy el tudd kapni őket.
Yasuo-nál meg nemmindegy mikor nyomod el a falat és az ultit is tudni kell combozni.
2/10 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem vagyok kezdő meg vannak olyan barátaim akik évek óta játszanak és ők nagyon sokat tanítanak
2014. júl. 27. 21:20
3/10 A kérdező kommentje:
Ja és 23-as vagyok és gyakran szoktam 30-as haverokkal játszani
2014. júl. 27. 21:23
4/10 anonim válasza:
Pont sikerült megtalálni a legnehezebb hősöket :) Egyiket se kezdőként.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem én hogy nehezek de akkor is dönteni kéne miket vegyem meg mer ùgyis megtanulok vele játszani
2014. júl. 27. 22:15
6/10 anonim válasza:
"mer ùgyis megtanulok vele játszani"
Zsenikém lehet hogy megtanulod a képességeit, de yasuo egy papír ad kari, téged fognak fókuszálni és véged, meg kell tanulni pozicionálni vele.
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon sokáig fog tartani amíg megtanulok rendesen játszani valameikkel de akkor is ez a kettő karakter tetszik a legjobban és ezért biztos megfogo tanulni nagyon jól játszani velük idő lesz de biztos sikerülni fog
2014. júl. 27. 22:25
8/10 anonim válasza:
En meg nem ertem hogy miert van ennyi donteskeptelen jatekos manapsag, elvarjak hogy mi gondolkodjunk helyettuk
Vedd meg mindkettot es kesz
9/10 anonim válasza:
Yasuot ajánlom, ha csak nem zavar a 70%-os ban rate. Szerintem nagyon jó, élvezetes champ, kitje nagyon sok mindenre jó. Én szívesen játszom, de basszus, mindig bannolva van.
10/10 A kérdező kommentje:
Na végre a kérdésre válaszoltak köszönöm és szerintem megfogadom a tanácsot
2014. júl. 28. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!