GTA IV PC osztott képernyő (split-screen) (többi lent)?
Van-e rá lehetőség?
Igen tudom, hogy hülyén hangzik..
Nem, nem egy billentyűzettel szeretnénk játszani..
A többitől lejjebb kérem nem megrémülni..
Úgy értem tudom, hogy nem egy kategóriás pl egy CS-vel, de azzal meg tudtam oldani, ezzel meg nem. Egyszerűen csak még egyszer el kéne tudnom indítani a játékot, hogy LAN becsatlakozzak stb., de nem találok rá módot.
Olyanra gondoltam, mint a Process Explorer-es "StartupMutex" kiiktatása, csak nem találom a jó fájlt;
Vagy egy crack/copy amivel átléphetem ezt a problémát;
Vagy mint a Borderlands 2-nél a "SplitTool";
Vagy valami hasonló..
Egyedül nem boldogulok vele egyelőre, ezért ha valaki tud adni egy tippet, vagy csak kérdezne, hogy mi a f@ct írtam, előre is köszönöm a válaszát!
Köszönöm a tippet :) valószínű meg fogom próbálni.
A gépem:
Processzor: INTEL Core i5 3,00GHz LGA1150 6MB (i5-4430)
Memória: KINGSTON 4GB/1333MHz DDR-3 PC3-10600 (KVR13N9S8/4) memória
Videókártya: ASUS R7 250-1GD5 AMD 1GB GDDR5 128bit PCI-E videokártya
Op. rendszer: Windows 7 32bit
Lehet, hogy menni fog, lehet, hogy nem, de egy próbát megér :)
Köszönöm a választ!
1. Próba: Csak másolat
-nem ment :/
-megkeresem a telepítőt :D
Telepítő megvan-> másik mappába lett telepítve
A probléma sajna még fennáll: Mikor az egyik ikont megnyitom ablakban(-windowed) a másik telepített játék ikonja nem nyitja meg a másik játékot :/ . A Multiplayer pedig jelzi, hogy a GTA IV már egyszer nyitva van(és hogy lezárja-e stb.).
Ergo sajna nem jött össze. Valószínű, hogy egy LauncherMutex szerű folyamatot kéne kiiktatni, pont mint a Counter Strike 1.6-nál, de nem tudom, hogy melyiket. :/
Végeredmény:
Nem megy;
Egy próbát megért;
Ha van valakinek ötlete és megosztaná velem azt előre is köszönöm;
Ha rájövök a nyitjára és nem felejtem el, akkor ide is fel fogom írni a megoldást;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!