Miért van ez? (sims 2 ingyenes origin)
régen volt rajta a tört verziójú (amivel nem volt ilyen gond) ... most h az EA ilyen kedves letöltöttem újból....
van egy bibi ..
régen nem csinálta azt h játszok és vannak a simsek és ha rá megyek az egyikre majd a másikra .. akkor vagy 3-5 másodpercig megáll a játék és utána adja be ... irányíthatom az adott simset (reméle értitek :D )
elég frusztráló ..a vicc h a játék elején ha bekapcsolom még jó nem csinál ilyet csak egy olyan 10-15 perc múlva ..
+ sokszor leesik az FPS 5 re ,, de van mikor megy 25-30-40-el ,, ilyet nem csinált a tört verzióval annó ...
és még az is rá tesz egy lapáttal hogy nem töltöttem le egyedi tartalmakat (amik tudtom szerint lassítanák)
itt a notebook-om
( 2 magos 1.60ghz CPU
4 GB ram
AMD Radeom 6320 384mb
win7 64 bit )
szerintem nem kéne iyet csinálnia .. magas beállításokon játszom .. levettem alacsonyra full low ra mindent de ugyan úgy csinálja... szóval nem a grafikával a baj ...
a végén mikor kilépek elmenti a játékot csak kiír egy müködési hibát (exe hiba) eszt sem tudom miért ...
válaszokat köszönöm ! (bocsi ha hosszúra sikerült)
Régen is az összes kiegészítő fent volt?
(azt nem tudod véletlenül, hogy ha aktiváltam, akkor ezt akár két év múlva is letölthetem majd?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!