Egy játékos Minecraft Adventure Map-et ismertek?
Figyelt kérdés
Minden egyes map amit Hypixel vagy valaki más nagy ember oszt meg az több személyre van méretezve.
Valami azokhoz hasonló minőségű map-et keresek, csak hát olyan kéne amiben egyedül végig tudom vinni a sztorit és nem halnék meg húszezerszer mert nem egyszemélyesre volt készítve...
(Angol,Magyar-map ek jöhetnek csak számításban)
2014. júl. 26. 13:49
1/9 anonim válasza:
Ráguglizol arra, hogy minecraft "adventure maps" és tessék itt egy lista, lehet válogatni :)
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a legtöbb map kettô vagy több jàtèkosra van tervezve, ennèl az oknàl fogva amikor egyefül játszom nagyából kèt percenkènt halok meg mivel egyedül nem tudok annyi zombit megölni amennyit 2-3 fô simàn kivègez... Ezèrt lenne fonts, hogy single player legyen... Hidd el már èn is rà google-ztam
2014. júl. 27. 12:04
3/9 anonim válasza:
Megnéztem az első 5 mappot és mindegyik multi KOMPATIBILIS, de egyedül is lehet tolni :)
4/9 crepersrac válasza:
hát igen töb player be lehet kijátszani hát például a gombafalva
5/9 crepersrac válasza:
a gombafalva az egy playeres map
6/9 JSzabY válasza:
Próbáld ki ezt a pályát https://www.youtube.com/watch?v=kA7cEXVsaTo Nagyon ügyes a csávó és már 3. része is van a pályának.
7/9 Jófej:D válasza:
Én is azt ajánlom amit előttem írtak, de nem csak azt hanem csabusa összes mapja jó.
8/9 anonim válasza:
Szia én a THE DROPPER mapot ajánlom csak írd be a keresobe és kiadja nekem nem engedett linket
9/9 Ferdi77 válasza:
Van egy Rövid Parkour a Munocast csak ídbe a keresőbe és kiadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!