Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szkájrim: Vámpír vagy Vérfarka...

Szkájrim: Vámpír vagy Vérfarkas lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

Jó kérdés mi?

Mintha úgy olvastam volna, hogy ha Harcos kaszttal van az ember akkor a Vérfarkas a megfelelő választás, ha Mágusfélével akkor meg a Vámpír.

Ki mit tud erről?

Illetve mik ennek a két fajnak a legjobb tulajdonságai?

2014. júl. 23. 13:30
1 2
 11/12 gülümaci válasza:

Ha megszerzed a farkasember gyűrűt akkor anyiszor változol át ahányszor csak akarsz :)

https://www.youtube.com/watch?v=g6JEgbESMp4

2015. febr. 16. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel egyik sem jó választás, a karakteredet érdemes élő humanoidként megőrizned. Többször végigjátszottam, a legjobb hatást akkor értem el amikor az alkímia, kovácsolás és enchanting skilleket éleztem ki ahogy csak tudtam és kombináltam is őket. Olyan erős volt a karakterem hogy a Harkon elleni harcban is vissza kellett fognom magamat hogy ne azonnal csapjam agyon, még a Turn undead nevű varázslatot is tudtam rá alkalmazni pedig igen magas szintű ellenfél.
márc. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!