Vili13 kérdése:
Hogyan legyen nagyobb az FPS-em CS:GO-ban? Többi lent.
Figyelt kérdés
60FPS-em van most a játékban és kéne legalább 120-130.
Ilyen gépem van most:
Alaplap: AsRock FM2A75 Pro4-M FM2
CPU: AMD A10 6700 (3,7GHz) FM2
RAM: Kingmax, 4GB,DDRIII 1600MHz
Mit/Miket kéne lecserélnem.
HDD: WD, 1000 GB, SATA-III
DVD-RW, LG GSA-H24 SATA dobozos
Tápegység, Chieftec 450W
2014. júl. 22. 13:00
1/7 anonim válasza:
És milyen VGA-d van? Amúgy ha megvan a fix 60 FPS, akkor minek 120-130? Nem fogod se látni, se érezni a különbséget. Nekem is tud ~160-200 FPS-t produkálni a játék, mégis korlátozom 60-70re mert feleslegesen hajtja magát a gép afelett.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem érzékelem szabad szemmel 60FPS felett, de akkor is kell. :D
VGA: AMD Radeon HD 8670D
2014. júl. 22. 13:51
3/7 anonim válasza:
Gondolom a játékbeli hiányosagaidat akarad kompenzálni trükkök segítségével. Menj ezen végig: [link]
4/7 anonim válasza:
ha minden max on van és úgy van 60 fps ed az jó, amúgy meg semmit nem érsz vele ha pl 200 fps ed van jobban nem lősz tőle, ha több fps t szeretnél console ba írd be ezt fps_max és beírod pl fps_max 300, de a gépedtől függ az fps ed szóval ha gyenge a géped esetleg inegrált vga van a gépedben akkor felesd el hogy akár a 300 fps közelébe kerülj de még a 150 et sem éred el vele.
5/7 anonim válasza:
meg a nagy fenét nem számít most adtam el vga-m integráltal játszok 60 fps-el nem adja be úgy a lövéseket és lehet érezni a lassulást is jobban kell élesítsem a reflexeimet mert ameddigre megfordulnék már szét hp-ztak .. előtte 180-300 fps-el jóval könnyebb volt.
6/7 anonim válasza:
Miért lenne felesleges a 120-130 FPS? Minél több az fps annál folyékonyabb, lehet nem érezhető, de ez nem az érzésen alapszik. Nem az a lényeg hogy érzed e vagy nem. Erre nem lehet választ adni, de az FPS nem mindegy hogy 60 -e vagy 120.
7/7 anonim válasza:
lehet érezni az fps különbséget én 75 hz monitoron is érzem és nekem a 100 fps is laggosnak tűnik picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!