Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki lehet valahogy szedni a...

Ki lehet valahogy szedni a ps2-ből a chipet?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen chipet?
2010. jan. 9. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Amit azért raknak bele, hogy lehessen játszani írott játékokat.
2010. jan. 9. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Utálom az olyan válaszadókat,mint az első,ha nem tudja a kérdésre a választ akkor inkább ne is válaszolna rá,am. nem volt és nincs is PS2-m,de a szomszédomnak volt PS2-ese és neki ki vették a chipet a konzoljából szal ki lehet venni
2010. jan. 12. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Válaszoló!

Tudtommal egy ilyen bonyolult szerkezetbe, mint a PlayStation 2 Okkal tesznek bele minden integrált áramkört (csippet). Én még úgy tudom, hogy a normálisabbja nem áll neki kiforrasztgatni az EEPROM IC-t a Playstation 2-ből, hogy helyettesítse egy Kódmentesített darabbal (Az ami miatt lehet írott lemezeket olvastatni vele.) Nem szokás kivenni egyetlen ntegrált áramkört se egy bonyolult szerkezetből, ha szoftveresen is meg lehet oldani. Az, hogy kicsippelésnek hívnak valamit, nem feltétlenül jelenti azt, hogy kiveszik az integrált áramkört. Első válaszoló voltam.

Utalni akartam rá, hogy értelmetlen volt a kérdés.

2010. jan. 12. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdés az,hogy ki lehet-e venni a PS2-ből a chipet ,és ő arra a chipre utalt ,ami viszi a másolt játékokat és nekem a válaszom rá az hogy ki lehet venni a chipet,mivel a szomszédomnak is "kivették" ,nem ő vette ki hanem az egyik szakember ,azt nem tudom hogy otthon hogyan kell kivenni de ha elviszed egy szakemberhez az kiveszi neked
2010. jan. 13. 12:43
 6/6 anonim válasza:
Jobb ha tőlem tudjátok h chipet nem vesznek ki chipelés közben hanem újrahúzzák az egész konzolt és utána viszi az írott játékokat isröviden és tömörön lefuttatnak rajta 1 cd-t és már kész is (én legalábbis úgy tudom)
2010. febr. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!