A Pes 2009-ben hogy kell használni a Become a Legend-et?
Figyelt kérdés
Már odáig eljutottam, hogy miután megalkottam saját focistámat, egy jó darabig az egyik amatőr csapatban rúgtam a bőrt, de mindig csak tréningeltünk, aztán átigazoltam az Ac. Sienába, és itt is mindig csak Training Match van, vagypedig Skip Match... Éspedig ott van hogy pl. vs Ac Milan, és mindig csak tréningelünk, és már nagyon uncsi.....
Pedig biztosan én nem tudom kezelni, szóval plz help!
2010. jan. 9. 14:31
1/4 anonim válasza:
ha elég jó vagy a training meccseken, akkor bekerült a padra egy rendes meccsen, előbbutóbb becserélnek, és ha ott is jól teljesítesz kezdő leszel:) hajrá
2/4 A kérdező kommentje:
Kössz már a Real Madridban nyomom!!! EZAAAZ
2010. jan. 17. 11:44
3/4 anonim válasza:
nekem is a real a kedvenc csapatom, (vagyis lehet h neked nem de nah) és ezért az volt a cél, a minél hamarabbi fejlődés érdekében pedig a legkönnyeb szinte nyomtam, és lőttem egy meccsen 8 gólt emg ilyenek, én voltam a meccs legjobbja mindig, de fél év után meguntam és nem jutottam el oda sose... grat:)
4/4 A kérdező kommentje:
tnx
2010. febr. 10. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!