Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik adc-t vegyem meg először?

Melyik adc-t vegyem meg először?

Figyelt kérdés

Nem olyan régóta játszok a LoL-lal (lvl 17) de már van pár champem. Főként midre és topra de jungler is van. Botra még egyet se tudnék vinni (kivéve kayle supp) ami elég ritka. Caitlynt próbáltam már nem rossz a nagy range tetszik. Ezreallal is mentem mert most free de az nem annyira jött be.Amiket még nem próbáltam,de tetszenek: MF,Corki,Draven

Amit még el tudnátok magyarázni nekem, hogy úgy tudom,hogy 2 fajta adc van. Az egyik inkább auto attackot részesíti előnybe (pl.Cait) és van a másik ami spellezik(pl. Corki) de javítsatok ki ha rosszul tudom. :)

2014. júl. 20. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

2 féle van:

Ez nem igaz, mert mindegyiknél nagyot ver a skill. Caitlyn azért basices inkább, mint skilles, mivel a passzívja baromi nagyot üt. De ettől függetlenül egy szép Q ugyan úgy lehámoz rólad 600 HP-t, vagy többet.

Amik egyszerűbbek: Caitlyn, Miss Fortune.

A választással kapcsolatban meg annyi, hogy 30ason merőben átértékelődnek a championok használhatósága a full rúnázás miatt. Ott van ezreal, rúnák nélkül kb semmit nem ér, de egy jó rúnázással darálni lehet vele.

30asra amik jobbak: Caitlyn, Jinx, Varus, Draven, Corki.

Caitlyn, Draven passzív elég erős (bónusz dmg és bónusz gold), Jinx viszonylag nagy burster, jól lehet vele pusholni, Varusnak nagy a távja, + a W passzív max hp-ra üti a bónuszt, amivel egy tankot is hamar ki lehet nyírni. Corki elég erős a gyakori ultijával és elég mozgékony a Wnek köszönhetően (fightba beugrás, kiugrás, stb).

Ami kisebb szinten jó lehet neked:

Caitlyn, Quinn, Jinx

Viszonylag egyszerűbbek, Quinn-t ritkábban viszik nagyobb szinten, mivel az ultijával most már csak movement speed-et kapsz, attack speedet nem

2014. júl. 20. 16:43
 2/2 Martial válasza:

Kezdő adc-nek én leginkább MF -t ajánlom. Nagy dmg, hatalmas aoe képességek, nagy movement speed, minden mellette szól. Ráadásul könnyen kezelhető.

Ahogy Ezreal, úgy Caitlyn se bír sok sebzéssel rúnák nélkül, de ha szereted játszani, akkor teljesen jó az is.

Corki már nem olyan könnyű. Mielőtt még megvennéd mindenképpen javaslom, hogy kipróbáld.

Draven nem olyan papír mint a többi, ráadásul neki van a legtöbb sebzése az összes adc közül,

...viszont...

nála a Q képessége a legfontosabb, és ha nem tudod elkapni a fejszéket (ami kis szinten nem is elvárt), akkor szinte semmit nem ér.

Az olcsókból, meg az összes meglehet. Gondolom ashe-t ismered, sivir, és tristana se rossz, és mindegyikkel könnyű lehozni a játékot. Még ha nem is tetszenek meg, legalább nem dobtál ki sok goldot.

Ami még jó esetleg az Lucian és Jinx, magasabb szinten Vayne és Twitch. De ha majd kipróbáltad, eldöntheted saját magad is.

2014. júl. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!