Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetek "KIEMELKEDŐ"...

Hogyan lehetek "KIEMELKEDŐ" gamer?

Figyelt kérdés
már 6 éve WoW-ozok elég intenzíven mégis azon kapom magam nem tudok kiemelkedni pedig sokat játszom és sok tapasztalatom van és sok mindent tudok nem vagyok béna jobban is értek hozzá mintazz átlag de többre vágyom, hamár gamer vagyok és rengeteg időt az életemből rá szánok akkor hol a probléma van erre válasz vagy egy hülyeség amit mondok?ez magától jön hogy valaki anyira kiemelkedő hogy mindeki ismeri tegyük fel aki ismeri rank1 warrior wowon , mit mondanátok erre?

2014. júl. 20. 01:15
 1/9 anonim válasza:
ha több játékkal játszol akkor lennél kiemelkedő gamer, vagy esetleg mennél bajnokságokra is...
2014. júl. 20. 01:24
 2/9 A kérdező kommentje:
hát de h mondjam van olyan ember aki egy fél év allat 1 játékot ugy elsajátit hogy hihetetlen és ki is emelkedik benne, én meg mondtam 6éve wowozok igen de emmelet kis gyerek korom óta játszok/játszottam minden félével még a régi nes nintendóval kezdtem :P és azt érzem hiába játszottam egész életemben nem tudok kiemelkedni pedig ez lenne a célom mert jó játékosnak tartom magam de mai napig van h a wowba pl el kezdek izgulni hogy egy progi kiemelkedő játkos előt be égek.. szal nemt tudom így jobban érthetődő e a dolog.. vagy ez ennyi ha már ilyet kérdezek és nem megy akkor felejtsem el ez nem így mukodik hanem magától törtnéik meg
2014. júl. 20. 01:33
 3/9 anonim ***** válasza:
WoW-ba hogy akarsz kiemelkedő lenni, ha szabad kérdeznem? Kezdj el Dotázni, Lolozni, vagy valami hasonló műfajú játékot tolni. Na ott igazán számít a gyakorlat.
2014. júl. 20. 02:42
 4/9 A kérdező kommentje:
úgy hogy olyan dps-t tolok hogy senki nem tol annyit meg rank1 arena gold capek karikon ki lehet wowban is is nagy klánokba legjobb lenni stb , de vmi praktikák vagy én nem tudom de hogy lesz valaki pl wowban rank1 arénán? vagy world first kill hc acsik stb
2014. júl. 20. 03:04
 5/9 A kérdező kommentje:
meg mondom miért van az hogy nálam jobb játékosok esetén attól félek hogy beégek kezdetek óta, ez mitől van vagy mivel orvosolható ?
2014. júl. 20. 03:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Kiemelkedő akkor leszel, ha Te osztod meg azt videók formájában, amit a CSAPATODDAL csinálsz. Kiemelkedő magyar raider klánokba most kéne kb jelentkezned, lassan kieg váltás, lesz aki abbahagyja. Realm meg world first emberek nem egyedül csinálják, egy egész csapat segít nekik megcsinálni a dolgokat, és már bétában megtervezik, hogyan csinálják. Miért akarsz egy csapatjátékban egyénileg jó lenni? Mit tanultál mégis 6 év alatt?
2014. júl. 20. 04:17
 7/9 anonim ***** válasza:

2 hiba van a gondolkodásodban:

-Egyénileg akarsz kiemelkedő lenni, mikor nagyrészt a pro játékosok azért prok, mert olyan csapat van velük.

-Csak egyféle játékot tolsz. A profik nem hiába játszanak 4-5 vagy akár többféle játékkal is, hiszen a különböző ügyességi játékok fejlesztik a reakcióidőt, csapatmunkát, más perspektívát nyújtanak 1-1 probléma felmérésében.

PL: Aki lolozik, az gyakran játszik osu!-val is a reakcióidő javulása végett, heartstone-t taktika, türelem, vagy épp kikapcsolódás végett, egyéb kisebb csapatjátékokat összhang kialakítása miatt.

+1 pont:

Videózni kell, jó felbontásban, értelmes, normális kommentárt készíteni hozzá (pl elmondhatod mire gondolsz, mit tervezel, miért lenne ez jó, hol szúrtad el, nem mindig másokat okolsz a saját hibáidért és társaik) egy normális CSAPATTAL.

2014. júl. 20. 17:01
 8/9 A kérdező kommentje:
hmmm értem én ezeket köszönöm de rájöttem hogy eza kérdés másra ad választ és én másra gondolok, de arra meg nincs kérdés rájöttem
2014. júl. 21. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Kezdj el érthetően írni...
2014. júl. 23. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!