Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed Revelations?...

Hecvid kérdése:

Assassin's Creed Revelations? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mesternek jelöltem az egyik assassinomat, az egyik denben, azonban valami történt, mivel most, ha meg szeretném nézni, (azon a helyen ahol mutatja, hogy hányas szintű, küldetésen van e stb.) akkor ott a kis óra a szintje mellett, hogy küldetésen van, azonban nincs küldetésen (és úgy mutatja a karaktert, mint aki nincs küldetésen, nem pedig csak a körvonalát).

Ez még alapvetően nem is lenne nagy probléma, azonban nem tudom elküldeni küldetésre, nem tudom hívni játék közben, és a legfőbb probléma, hogy már 14-es szintű, jelölve van mesternek, meg van a kellő mennyiségű xp-je, de a fentiek miatt, nem tudom előléptetni tényleges mesterré, viszont amíg "van" addig mást sem tudok helyette kinevezni (megölni pedig nem tudom, mert sehol sem lehet használni)

Most akkor mit tehetek annak érdekében, hogy megjavuljon, vagy legalább hogy, valahogy helyettesíthessem valakivel?

(Mivel nincs túl sok kedvem folyton megvédeni a helyet, ha megtámadják)

2014. júl. 19. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
minden mester küldi 2 részből áll, ha megvan az, amit mondtál, akkor el kell menned abba a denbe, ahova az assassin rakni akarod, és ott fog állni bent, beszélsz vele, megcsinálod a 2 küldijét is, és kész
2014. júl. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!