Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez a fajta TV szerintetek milyen?

Ez a fajta TV szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

a helyzet hogy nemsokára ps3 super slim-et szeretnék venni, és a kérdésem az lenne hogy ez a TV: [link]

mennyire lenne jó? milyen minőségben mutatná a játékot vagyis HD minőség ott van de én nem igazán értek ehhez, lehet-e rajt normális szép képet kapni ps3 super slim-el vagy esetleg még valami tanács, és itt most légyszíves ne irjátok hogy vegyek más TV-t mert erre most nem futja, de azért szívesen meghallgatom a tanácsokat előre is köszönöm

2014. júl. 18. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Maximum mennyiért vennéd a TV-t?
2014. júl. 19. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:
hát már irtam hogy előbb ps3-at akarok venni DE tudom azt csinálni hogy veszek egy plazma tv-t full hd-ban olyan 95-100 ezer-ért vagy ps3-at 70-80 ezer-ért, de előbb jobb lenne a ps3, mert ha tv-re költök akkor várhatom ki a ps3-at ami megint nagy pénz tehát igen 95-100 ezer forintot költenék tv-re ps3-ra meg 70-80
2014. júl. 26. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
vagyis ez a tv-m van amit idelinkeltem na, ezt nem irtam oda bocs, de plazma tv-k közül sokan ajánlják a panasonic full hd plazma tv-t azt nem tudom hány cm-es
2014. júl. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!