Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem érzékeli a TV A...

Gunther99 kérdése:

Miért nem érzékeli a TV A PS3-mat?

Figyelt kérdés
Már egy fél éve használom a PS3-mat. Eddig minden rendben volt, de tegnap kipróbáltam az ismerősöm HD kábelét (amit a TV-be kell dugni). A HD kábel működött, azonban amikor visszadugtam az eredeti kábelt, a TV nem érzékelte a PlayStationt. Lehetséges, hogy a kábelben van a megszakadás, vagy a konzollal lett valami baj? Előre is köszönöm! :)

2014. júl. 18. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
És milyen kábelt használtál előtte? Mert hogy ha mást használtál és átváltasz HDMI-re akkor a rendszer átáll arra , és a többi kábellel nem fog működni. Szóval Dugd be megint a hdmi kábelt és az opcioknál váltsd át arra a kábelre amit te magad használsz és ennyi.
2014. júl. 18. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagyis rosszul mondtam. Ha Régebbi kábeltípus van beállítva akkor az ujabnak látnia kell (pl scart csatlakozó van beállítva de hdmi kábel van bedugva akkor látod, ha ez fordítva akkor már nem)
2014. júl. 18. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A PS legyen kikapcsolt állapotban és rá legyen dugva a TV-re. Nyomd hosszan a bekapcsológombot, amíg nem sípol egy másodikat. Ez visszaállítja a kimeneti beállításokat eredeti állapotba.
2014. júl. 18. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült elindítani :)
2014. júl. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!