Kapsz bármit ha az 5-ös szintű Doom Bot-okat elvered LoL-ban? (League of Legends)
Már ötödjére próbáltuk meg barátaimmal, az egyes elég könnyű volt a kettesen már szívtunk, de az ötöst egyszerűen nem tudjuk.
Már már úgy vagyunk vele, hogy hadjuk a francba, de ha mondjuk kapnánk érte mondjuk summoner icon-t vagy valamit akkor tuti, hogy nem hagynánk abba.
Nem tudjátok, hogy lehet érte kapni valamit?
Te agy halott, azt én is el tudom olvasni, hogy kapunk egy summoner icont ha nyerünk ha nem, de engem az érdekel kedves retardáltf.sz barátom, hogy az a kib.szott riot ad e plusz icon-t vagy bármit ha megb.aszom az ötös szintű doom botokat?
(Elnézést kérek a használt szavak miatt, de retardáltak csak akkor értik meg a normális embereket ha az ő nyelvüket használjuk)
Édes istenem még mindig ostoba vagy. Szerinted nem lenne kiírva hogy van valami giga reward?
A másik meg az hogy mostmár tudom ajánlani a google-t.
igen:
ip-t meg xp-t ha jól tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!