KoviAti kérdése:
Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
letöltöttem a cod4-et felraktam neten kerestem cd kulcsot (találtam)... mikor beírtam azt írta ki a gép, hogy a kulcs eredeti, nem pedig azt hogy érvénytelen... aztán felraktam sorban a patch-eket (1.4 1.5 1.6 1.7) és most eztdobta az arcomba sorozatban az 5. szerver után is, pedig próbáltam xfire-rel is felmenni a szerverre, ezt ki lehet valahogy csinálni hogy tudjak multizni?
2014. júl. 17. 09:33
1/2 anonim válasza:
CoDhoz annyira nem értek, de tört játékokkal csak tört szervereken lehet multizni. A kép alapján más is megtalálhatta azt a CD kulcsot és kibannolhattatta magát onnan. Vagy egyszerre vagy online azal/azokkal akik ugyanezt a kulcsot használják.
2/2 A kérdező kommentje:
ez logikus mert rögtön az első linkre klikkeltem
2014. júl. 17. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!