Milyen a Gothic 2 játék?
En a Gothic 3-at jatszom.
Meg nem probaltam a 2-est,de sztem az is jo lehet!
Nagyon jó játék. Itt van néhány pozitívum:
- Rengeteg küldetés.
- Hatalmas bejárható terület, főleg a Night of the Raven kiegészítő lemezzel együtt.
- Élő környezet. A parasztok este elmennek aludni, reggel felkelnek és elindulnak a termőföldekre kapálni, stb...
- Okos állatok és szörnyek: az állatok pl. nem ugranak egyből a nyakadba ha meglátnak, hanem elkezdenek fenyegetni hanggal és testmozgással, ha ilyenkor hátrébb állsz akkor békén hagynak és folytatják azt, amit eddig csináltak. Ha mégis közelebb mész hozzájuk akkor szervezetten neked rontanak (már ha többen vannak, pl. farkasok). Ha elszaladsz előlük, akkor nem üldöznek a végtelenségig, hanem visszamennek a helyükre.
- Rengeteg óra játékidő. Ráadásul háromféleképpen is végig lehet játszani a játékot, mindig más feltételekkel. Lehetsz zsoldos, városőr vagy tanítvány is. Innen aztán továbbléphetsz sárkányvadásszá, paladinná, vagy tűzmágussá.
- Hatalmas hangulat. Akár kincsvadász is lehetsz, mert sok helyen van elhagyatott bánya, vagy kincsesláda, amit feltörhetsz és kifoszthatsz.
Negatívumai nem igazán vannak, van, akinek a grafikája nem tetszik. Pedig szerintem igazán szép a grafikája, sőt, így legalább régebbi gépeken is elfut, maximális látotávolsággal.
Ha egy szóval kellene fogalmaznom: zseniális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!