Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V ( tobbi lent )?

GTA V ( tobbi lent )?

Figyelt kérdés
Sziasztok. létezik valami xbox/ps emulátor pc-re ?. vagy az egész kamu. mert a youtube televan ilyen gta v xbox emulator pc-s videókkal és egy csomó pozitív értékelést kapott de nekem egyik sem működik.

2014. júl. 14. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Jönni fog PC-re szeptember közepén ha elkészül addig
2014. júl. 14. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy jönni fog csak ki akartam próbálni hogy igaz-e ez az emulátoros dolog pc-n
2014. júl. 14. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs xbox/ps emulator!
2014. júl. 14. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
PC-re csak PSX (ePSXe ), PS2 (PCSX2), PSP (PPSSPP), NES (RockNes X), SNES (ZSNES), Nintendo 64 (Project64), GameCube (Dolphin), Wii (Dolphin), DS (NO$GBA), GameBoy (Visual Boy Advance), Gameboy Advance (Visual Boy Advance), Dreamcast (nullDC), Saturn (Satourne), Genesis (Fusion), Master System (Fusion) és Game Gear (Fusion) emulátor van. A zárójelben az emulátor neve van. Ebből szinte az összeset kipróbáltam és mindegyik működik, egyedül a Saturn emulátorát nem próbáltam.
2014. júl. 14. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Jóó játék :D én már végigvittem :D
2014. júl. 20. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!