Miért van az, hogy a Sims 3 véletlenszerű alkalmakkor leáll?
Figyelt kérdés
Eredeti a játékom, vannak kiegészítőim, leszedtem a legfrissebb játékfrissítést, egyedi tartalmaim a Store-ról vannak, és a Bazárból szedtem le házakat és egy tárgyat. És nem tudom, miért, de néha, mindig máskor, néha nem is csinálja, hogy lefagy, kilép, kiírja h a Sims 3 működése leállt, megoldást keresnek a problémára. És bármit csinálok a megoldóablakkal, kilép a játék, és elveszik amit csináltam, hacsak nem mentettem előtte. Van valami megoldás? Előre is köszi a segítséget! :)2014. júl. 13. 20:55
1/8 anonim válasza:
hát ezzel nem lehet mit csinálni csak sokat menteni :(
2/8 enncsi válasza:
ha használtad a titkos kódot lehet hogy az miatt van
3/8 enncsi válasza:
viszont tényleg nem lehet vele tenni semmit :( :(
4/8 A kérdező kommentje:
A motherlode-on, a kaching-en és a resetsim-en kívül nem használtam semmilyen kódot. De mostanában csak 1x lépett ki, úgyhogy szerintem csak valami átmeneti volt.
2014. júl. 31. 22:31
5/8 anonim válasza:
nraas cuccait szedd le, azok elég sok hibát javítanak
6/8 A kérdező kommentje:
Tudnál segíteni kérlek? :)
2014. aug. 1. 21:06
7/8 anonim válasza:
túlmelegszik a gép. Nekem laptophűtővel megoldódott.
8/8 anonim válasza:
Gyenge a géped hozzá szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!