Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyit lehet keresni CS:GO-val?

Mennyit lehet keresni CS:GO-val?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk naponta játszok fél órát, mennyit lehet vele keresni?

2014. júl. 13. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mit dob. Elég szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy nagyobb értékű cucc essen (pl. már 10 euró környékes). Egyszóval nem fogsz belőle megélni. :D
2014. júl. 13. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem valami sokat. Ha kijön egy új láda pár napig tartja az 1-2 eurós árat aztán hamar náhány centre zuhan. A fegyvereket pedig ritkán dob a játék, ha meg ad is akkor sem ér többet 10 centnél. Én összesen kerestem vele 2 eurót 34 óra játék alatt. De ha kitartó és szerencsés vagy akkor ennél jóval többet is kereshetsz. Viszont megélni nem fogsz belőle és a cuccokért kapott pénzt is csak Steam-en lehet elkölteni. Így az igazi nyertes a Valve.
2014. júl. 13. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért vannak szürke talán inkább már fekete oldaak, ahol valódi pénzért szabadulsz meg a dolgoktól, na meg csgo meccsekre is lehet fogadni, akár pénzben, akár csgo skinekben. De szerintem biztos vannak jobb megélhetési módszerek, mint szerencsejátékozni egy játék itemjeivel. Akkor már egy mmoban aukciósházaznék.
2014. júl. 13. 19:00
 4/4 anonim válasza:
Ha ládákat nyitsz és szerencsés vagy akkor akár 300 eurós kést is nyithatsz
2015. febr. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!