Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL rankedben hova dobna be?...

LoL rankedben hova dobna be? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elértem a 30 szintet és van 130 normál winem.

Ha lejátszom az első rankedet akkor milyen divisioba fog bedobni???

2014. júl. 13. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is 10 meccset kell lejátszani, hogy beosszon.

Egy másik válaszból idézem:

Lejátszol 10 meccset és beoszt valahova. Ezt előre nem lehet megmondani, hogy hova rak, mivel ez a láthatatlan "MMR"-edtől függ (az MMR dönti el, hogy milyen erős játékosok ellen rak össze, ha magasabb jobbakkal). Van, aki az első 10 meccs megnyerése után Silver 1-be jutott, van, aki Gold 1-be (amint látod, nagyon nagy különbség). Az is számít, hogy az előző szezonban játszottál-e rankedet (pl. én előző szezont Bronze 1-ben kezdtem 6-4-es win/lossal, de aztán Silver 1-ig szinte csak nyertem, amikor véget ért a szezon, így S4-et 7-3-mal már Gold 5-ben kezdtem).

2014. júl. 13. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Sehova. 10 játékot kel ljátszanod, ami alapján - és az mmr-ed alapján - fog elhelyezni a szerinte megfelelő divisionba.

Ha például nagyon jó az mmr-ed - annak mértéke attól függ, milyen jól játszol -, és 8-at nyersz, 2-őt vesztesz, akkor akár gold 5-be is betehet. De ha gyenge az mmr-ed, és mondjuk 5/5-el végzel, akkor letehet bronzba is - míg másokat ilyen aránnyal, de jó mmr-el mondjuk silver 4-5-be.

Egyébként rankedezni - szeirntem és máso kszerint is - akkor kell, ha megfleelő mennyiségű hőssel tudsz játszani az adott lanen - szóval leglaább 2-3 -, valamint van leglaább 2 rúnaoldalad, csakis tier 3-as rúnákból. Az pedig ugye alap, hogy a hősök összes képességét ismered - nincs annál égőbb, mintha nem ismered, mi van ellened, és péppé ver atudatlanság miatt, és mondjuk ezért buk a csapat. És még van pár alap dolog, ami nem ártana, a legtöbbne mégis hanyagolják.

És végül: a legjobb döntés iylenkor, ha duo rankedet mész. Így leglaább tudod, hogy lesz rajtad kívül +1 ember, aki nem ragel, nem lép ki, nem trollkodik... Lehetőleg veled egy szinten lévő játékos legyen.

Sok sikert!

2014. júl. 13. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Az MMR nem attól függ, hogy mennyire vagy pro, gondolj csak egy non-meta suppra, alig van killje, nincs farmja pedig ő egy mage. Attól függ, hogy kik ellen mentél és nyertél-e. LoLNexus kiírja, hogy kinek van nagyobb MMRje csapatszinten, na az a jó, ha azokat legyőzotek.
2014. júl. 13. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:

"Az MMR nem attól függ, hogy mennyire vagy pro, gondolj csak egy non-meta suppra, alig van killje, nincs farmja pedig ő egy mage. Attól függ, hogy kik ellen mentél és nyertél-e. LoLNexus kiírja, hogy kinek van nagyobb MMRje csapatszinten, na az a jó, ha azokat legyőzotek."

Ha nem függne attól, hogy ki mennyire jó, akkor semmi értelme a második mondatodnak. Logikátlan.

2014. júl. 13. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor *ki mennyire pro a mecsen. A stat nem számít, csak a win.
2014. júl. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!