Az assassin's creed 3-ban hogyan lehet megszerezni az összes ruhát?
Figyelt kérdés
Achilles házának a pincéjében van azaz egész sor ruhatartó, de a ruhákat hogyan lehet megszerezni?
Eddig csak a fogoly ruha van meg. Az Ezio ruhát meg egyszer megvásároltam az uplay-en, de nincs meg. Miért?
A teljes készletről tudnátok egy képet linkelni?
A választ előre köszönöm.
2014. júl. 12. 23:08
1/5 Lerven István válasza:
ha megcsinálod az összes tengeri küldit megkapod a kidd kapitányét(amiben a hajót vezeted) ha felszeded az összes tollat megkapod a Raton izé ruháját (az az a kezdőt) ha megcsinálod az összes tanya küldetést megkapod achilles ruháját..tovább én sem tudom :D
2/5 anonim válasza:
Nekem a specieal editionhoz járt egy ruha.
3/5 anonim válasza:
van ami dlcs, de az aquila kapitány ruhát megkapod az összes tengeri küldi teljesítése után, Kidd kapitány ruháját az összes kiddes küldetés után kapod meg, achiles ruháját minden tanya küldi után, ha meg van minden toll feloldod Altair felszerelését (amit az AC 1ben használt) a többi ruhát meg megveszed boltokban
4/5 anonim válasza:
Meg van Ezio ruha is, azt hiszem uplay pontból lehet feloldani.
5/5 Lerven István válasza:
3. kérdezőnek nincs igaza: az nem altair ruhája hanem azé a gyereké aki odavergőtte magát Achilleshez, majd elnevezték connornak, azaz Ratonhnhaké:ton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!