Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 kiegészítők?

Sims 3 kiegészítők?

Figyelt kérdés

Eddig csak alapjátékom van de szeretnék 1 vagy max. 2 kiegészítőt hozzá :) Tetszik a(z) házikedvencek, álomállások, évszakok, nemzedékek. Ez nem az én sorrendem csak leírtam mik jöhetnek szóba :) Szóval a kérésem az lenne hogy állítsátok sorba hogy ezek közül nektek melyikek tetszenek a legjobban melyik kevésbé :) És ami a legfontosabb indoklás!! :) Írjátok meg melyikben mi tetszik és mi nem :)

Előre is köszönöööm :)

2014. júl. 11. 22:02
 1/2 anonim válasza:

Szia!:)

Nekem az évszakok és a házi kedvencek ami a legjobban tetszett,igaz már csak az évszakok van feltelepítve.A nemzedékek ami nagyon jó még,bár már azzal is régen játszottam.Az álomállások nekem annyira nem jött be, bár már arra se nagyon emlékszem, lehet csak keveset játszottam vele , de már tényleg nem tudom.

Szerintem nézegesd végig a videókat ezekről a kiegészítőkről hátha segíti a döntésed:)

2014. júl. 11. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:

1, Házikedvencek - Állatok. Állatok! Végre lehetnek állataid, nem csak emberek. Szerintem ennél többet nem is kell ragozni a dolgot :D

2,Évszakok - Nem csak az unalmas "nyár" van egyfolytában. Egy kis színt visz a játékba, bár szerintem az ünnepek annyira nem izgalmasak, macerás összeegyeztetni a dolgokat (épp mikor kell születnie a gyereknek, hogy mondjuk Húsvétkor pont kisgyerek legyen...)

3,Álomállások - Pár plusz állás, szinten színt visz a játékba, több opciót ad :)

4,Nemzedékek - Ez csak azért került a legaljára, mert ez a kiegészítő nekem nincs meg. Eddig se tudott nagyon vonzani, ezért nem érzem szükségét.

(Amúgy ha jól akarsz kijönni a dologból, ajánlom hogy a környékeden lévő Tesco-t látogasd meg. Például a budaörsi és az érdi Tesco-ban folyamatosan ki van rakva 1-2 kiegészítő az "Akciós" részlegen, ahol mondhatni egy csomó lom van csak kirakva. Budaörsiben most pl. A világ körül volt szuper akciósan, illetve a Padlógáz, úgy emlékszem 1200 Ft volt darabja, ami azért jóval a bolti át alatt van. Ott szereztem be az Évszakokat és a Házi kedvenceket is)

2014. júl. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!