Meg lehet oldani valahogy ezt a problémát? (skyrim)
Szerintem ne foglalkozz vele nem sokat ér úgyse a követő.
Nélküle is simán boldogulsz.Lehet valami Bug.
Nekem is volt már hasonló, szegény belaggolt valahová, és napokig nem is láttam, hiába vártam rá vagy mentem el oda, ahol emlékeztem hogy "elhagytam".
Aztán pár nap elteltével visszatért az eredeti helyére, ahová akkor kerülne ha konkrétan elküldted volna. Viszont szegény teljesen bug-os lett, már nem tudom megkérni hogy jöjjön velem, és sajnos egyik cuccomat se tudom tőle visszakérni, így minden az Ő inventory-jában maradt.
Szerencsére mást meg tudtam kérni hogy segítsenek, csak szimplán rossz, hogy néhány fontosabb cuccom (az egész Dark Brotherhood felszerelésem...)nála maradt, meg hát őt már nagyjából "felfejlesztettem".
Esetleg nem ugyan az a karakter bugos? Nálam Aela-val volt ez a gond, hátha neked is...
(Kellett egy kis idő, míg rájöttem mi a fene az a Fehérvágta :D)
Nem nem, Whiterunba először Lydiát kapod meg, ő is gyakran bebugolt, de mindig volt egy házam és akkor oda valahogy vissza tudott menni.
Aela is abban a városban van, de a Companion-ok egyik tagja. Nem tudom magyarul mi a nevük, de ők a vérfarkasok :)
megvettem, de nem ment vissza:( majd még próbálkozok akkor...
Amúgy lesz@rnám, csak küldetéshez kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!