Miről szól a World of Warcraft?
Figyelt kérdés
Én játszottam a Warcraft 2-vel és a Warcraft 3-mal, szóval az eredeti játékokkal. Tudom, hogy a WoW-ban küldetést kapsz küldetés után, utaazgatsz, stb. de miről szóla története (ha van egyáltalán)? Előre is köszönöm.2014. júl. 11. 17:55
1/7 anonim válasza:
Pár A4es oldal csak egy zóna története, nem lehet így leírni. Ha kihadjuk a mellékszereplőket, és lefejtük a sztorit a legmélyebb szintre, akkor mi vagyunk a Bajnokok/Hősök akik legyőzik azokat, akik Azerothot és a frakciónkat fenyegetik. Így az Old Godokat, Kék és Fekete sárkányokat, Deathwinggel együtt, az Elementál Lordokat, mint Ragnaros, Troll törzseket, a Burning Legion felsőbb rétegét. Na meg a fő frakció harca egymással.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. júl. 11. 18:24
3/7 anonim válasza:
a WoW , ha jól tudom, a warcraft 3 frozen throne után játszódik nem sokkal. én csak pvp-ztem, annyira nem vágom a lore-t
4/7 anonim válasza:
Az igaz, hogy utána játszódik, de northrend fele se megyünk a második kiegészítőig. Sylvanas szála folytatodik, illetve a dreadlordoké. Illetve naxxramas kel'thuzaddal szerepel a vaniliában, később meg a második kiegészítőben.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ezek a könyvek a WoW történései előtt játszodnak nagyrészt, bár Caverns of Time miatt többől feldolgoz jeleneteket a játék.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, egy-kettő kivételével mindet olvastam már :) Most nyomatom a Warcraft 3-at. Azt viszont nem igazán értem, hogy MMORPG-nek hogy lehet története, hogy fut a cselekmény. :)
2014. júl. 17. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!