Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Letoltottem az isohuntrol a...

Letoltottem az isohuntrol a call of duty 6 modern warfare 2 direct play t es nem megy valaki adna valami tippet hogy miert nem?

Figyelt kérdés
ra mentem kicsomagolas utan a global convertere es vagy 9 gb kicsomagolt es el**tam egy egesz delutant ere most meg elinditom es ezt irja ki kihoza a consolet es ezt irja''Couldnt load filesSysCheck.cgf make sure modern warfare 2 run from the correct folder'' mit tudnek most tenni mert tenleg most nagyon pipa vagyok ha esetleg tudna kuldeni nekem egy linket ahol letudom tolteni megkoszonem vagy valami patchet ami segit vagy esetleg ha emailben elkuldene ezt a filet elore is koszi mindent!
2010. jan. 7. 18:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!