Tudtok ilyen történelmi hódírós térképes stratégiai játékot?
Grepolis
Nagyon jó böngésző játék :)
Age of Empires 3 és kiegészítői. kicsit régebbi mint pl. a total war:Rome 2 de szerintem nagyon jó a története is és van hozzá magyarítás is ;)szerintem érdemes kipróbálni.
Üdv.
Europa Universalis 3
Én is a Medieval 2-ről váltottam át (magyar móddal játszottam, imádtam, de már kicsit ráuntam), ez a játék is elnyerte a tetszésemet. Szerintem összességében nem annyira bonyolult, egy picit részletesebb. Épületeket például keveset építhetsz, és a csatákat sem játszhatod le, de sokkal normálisabb a diplomácia, és az egész világon játszódik a játék(!), tehát gyarmatosítani is lehet. Én csak ajánlani tudom a Total war után, ha nem hiányolod a harcászatot, nekem személy szerint jobban tetszik, mert én gazdasági kocka vagyok, a mediben sem játszottam le a csatákat, csak amikor már fél Európa az enyém volt :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!