Kronox kérdése:
A napokban vettem egy xbox 360-at ami flashelve van, ha megveszem a GTA V-öt eredetibe akkor tudok Single playert játszani vele annélkül hogy levenné a flasht?
Figyelt kérdés
Mert ugye azt tudom hogy live az már felejtős... ja és még annyit hogy utánna jártam és Falcon alaplapos erröl pár szót tudnátok mondani ez hogy birja az új játékokat stb ?2014. júl. 10. 21:42
1/8 anonim válasza:
Gta 5 csak akkor fog menni ha van belső vinyód mert telepíteni kell rá. Flashel lehet liveozni ha a legfrissebb. Az alaplap pedig úgy mint a többi.
2/8 anonim válasza:
az összes box ugyanúgy viszi a játékokat
3/8 A kérdező kommentje:
értem köszi csak hallottam hogy a jasperes alaplaposok "jobbak" de akkor ezek szerint olyan nagyon nagy különbség nincs.. egyébként van vinyó benne 250 gigás.. de úgy hallottam hogy kibannolnak ha flashelt játékkal felépek live-ra
2014. júl. 12. 09:46
4/8 anonim válasza:
hát igen bannolni bannolhatnak. a jaspereseknél kissen az esély a hàrom led hibàra
5/8 anonim válasza:
Legenda!!!
A flash miatt nem bannolnak lehet másolt játékkal liveozni ha a legújabb flash van a gépeden. Az RGH illetve Jtag miatt bannolnak ha nem dualbootos.
6/8 anonim válasza:
nem persze akiknek flash volt a gépükön és bannolták őket hazudtak?
7/8 anonim válasza:
Vagy igen vagy rég történt vagy nem csak flashelve volt. Idén biztos nem csinált ilyet a microsoft mivel nincs bannolva a konzolom.
8/8 anonim válasza:
de az nem úgy van h felmész és bann. vannak időnként bannhullámok.(persze gondolom kevesebb a(z) one miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!