VTFeri kérdése:
Megéri Wii után WIi u-t venni?
Figyelt kérdés
Van egy Wii-m, de nem rég többen is mondták, hogy magát a konzolt és a játékait már 2013 óta nem gyártják. Szerintetek megéri venni egy Wii u-t?2014. júl. 10. 13:58
1/2 anonim válasza:
Megéri ha úgy látod olyan játékok vannak rá amik téged érdekelnek.
2/2 anonim válasza:
just dance 2015 még lesz 2014 oktüberben :D
de nagyjából így van...
neked kell tudni, hogy mik az elvárásaid egy konzollal szemben. érdemes olyan dolgokat is megnézni, mint pl igényel-e extra hűtést (a wiiu nem, csak példaként mondom)
milyen kiegészítők vannak, játékok felhozatala, stb stb
én Nintendo párti vagyok, de ne feledd, hogy van Xbox és PS is, lehet, az jobban tetszene...
szerintem írj egy listát, amikben felsorolod azokat, amik neked fontosak, pl: játékélmény, grafika, multiplayer, online játék, coop játékok stb stb
és hasonlísd össze a konzolokat.
nézz sok videot, vegyél számításba mindent!
szerintem tuti megéri, csak kicsit drága, bár még mindig olcsóbb, mint más konzolok. Nekem a gamepad-tablet annyira nem jött be, bár tuti jó cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!