Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit ajánlanátok?

Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan játékot keresek, amit nem is tudom mihez hasonlítsak. Lehessen benne föld-víz-levegő harcokat vívni, tehát 3 az 1-ben játék.

Felsorolok pár játékot, amit ki is zárnék, és leírom azt is, hogy miért, hátha ezzel is segítek.

Battlefield 3: Megcrackelni nem sikerült, megvenni pedig nem fogom csak azért, hogy játszhassak vele maximum egy hetet. :)

Planetside 2: Jó játék, meg minden, de nálam baromira laggol még Very Low grafikán is 20-25 fps-em van, pedig most költöttem 50.000-et a gép felújítására, és amúgy sem volt valami gyenge teljesítményű.

Warthunder: Oké, hogy ebben meg van a 3 az 1-ben, de nem fogok 3.000 órát játszani azért, hogy ne csak 1920-as gépekkel tudjak repülni... :D Mellesleg a tankokat sem játékosok irányítják, szóval ez felejtős. Mellesleg az Attack 3-as Joystickomat még beállítani sem tudtam. A gombok működnek, de irányítani nem tudom a gépet. :D

Word of Warplanes: Ez nagyon tetszett, jó az irányítása is, meg minden. Sajnos Joystick-al lőni szinte lehetetlen benne, ezért is untam meg.

Rajongom a Sci-fi-ért, és az olyan játékokért ahol a csapatjáték az első. Mielőtt elkezdenétek itt dobálózni nekem a Call of Duty-val meg a Medal of Honor sorozataival, azt felejtsétek el. Nekem nem arra van szükségem, hogy rohangáljak meg lövöldözzek ész nélkül. Engem olyan játék érdekelne ahol támogatni kell a csapattársakat, mondjuk egy csapatszállító járművel, netán repülővel, lerakni őket valahol, menni a következő csipet csapatért, netán ha légitámogatást hívnak menni és aprítani. Ez lenne az elképzelésem...

2014. júl. 8. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ez lenne az elképzelésem..."

Szép álom.

2014. júl. 9. 01:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát olyan játék amiben minden elképzelésed benne van, szerintem nem igazán létezik, viszont közel állnak hozzá az Operation Flashpoint és az ArmA játékok. Szerintem ezekről már hallottál, talán már játszottál is velük, nem ész nélküli lövöldözés, és lehet földön, vizen és levegőben is menni. Amit még tudok ajánlani, az a Carrier Command: Gaea Mission nevű játék. Ebben is van földön, vizen és levegőben utazás, nem észnélküli lövöldözés, ráadásul sci-fi is, egyetlen problémája az, hogy borzasztóan optimalizálatlan.
2014. júl. 9. 09:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Utánanéztem az Operation Flashpointnak és az Armának, nem rossz végülis, de már annyira általánossá vált sajnos ez a sivatagos stílus a tálibok vagy oroszok elleni harccal, hála a Call of Dutynak és a Battlefieldnek, hogy szinte teljesen ugyanaz, némi grafikai hátrányt leszámítva, na meg persze a történetet. Monoton. A Carrier Commandnak utánanéztem, és mondhatni elnyerte tetszésemet. Nem mai játék, hála az égnek, így ki tudja, lehetséges még az is, hogy nem igényel 12 GB ramot és 80.000 forintos VGA-t, mellette 45 GB szabad hellyel a merevlemezen. (Kíváncsi lennék mikor jön rá az Activision, EA, stb, hogy nem a grafika az első, hanem a játékélmény.)

Továbbá nézelődtem még a neten, hogy mi a helyzet ilyen játékok terén, találtam még párat.

DC Universe Online: Megnéztem a Cinematic Trailerét youtube-on, ( https://www.youtube.com/watch?v=H7Nf-m6WGl4) hát amikor megláttam 2 percnél Xénát, nyomtam is a ctrl+w-t.

Repulse: A Trailere alapján azt mondtam marha jó játék... LENNE! Ha nem totál CS motorra épült volna. A CS-től alapból hányingerem van, mi az már, hogy csak csípőből lehet lőni? Ebben a játékban nem csak a trapp hangja, de még a fegyverek és a rádió hangjai totál ugyanazok...

Egyszóval, az valami hihetetlen, hogy hány milliárd játék van, ami jó lenne, ha nem cseszik el egy, netán két gondolattal. Ha a Planetside nem lenne ennyire ramra optimalizálva, még azt mondanám rá, hogy jöhet, de így játszhatatlan. 2 hete vettem 18.000 Ft-ért 2x 2GB DDR2 Kingmax 800MHz-es ramot, és 96%-on pörög játék közben. A processzorom 4 éves Intel dualcore, 2,13 GHz-es, és az csak 30%-on fut játék alatt... Nem tudom, hogy a fejlesztőknek miért mániája ramra pakolni minden egyes játékot, pakolják inkább procira, az olcsóbb...

2014. júl. 10. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!