Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért üres a Sims 3-ban a...

Miért üres a Sims 3-ban a családválasztó panel?

Figyelt kérdés

Alapjáték és Leszáll az éj eredeti, van még mellette 4 kiegészítő, ami letöltött: Házi kedvenc, természetfeletti erők, szigetvilág és egyetem. Amikor elindítom a játékot, minden lemegy, betölt, de amint behozza a családválasztó panelt (ahol új játékot lehet kezdeni, várost választani stb.) minden üres. A rubrikák megvannak, de nincs belük írva semmi, még a beállítások fülön sem, ezért kilépni is csak a feladatkezelővel tudok.:$

Légyszi, aki tud rá megoldást, segítsen, mert már elég régóta ez megy és nagyon idegesítő...:/

Köszi előre is!^^

#hiba #Sims 3 #üres #családválasztó panel
2014. júl. 8. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem telepítsd újra, vagy próbálj meg nyelvet letölteni hozzá, hátha az installerben hibás a nyelv felirat
2014. júl. 9. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Leszedtem, újratelepítettem, kiszedtem néhány kiegészítőt, mindenféle összeállítást próbáltam már, de vagy leáll még a betöltés előtt, vagy üres a panel. :/
2014. júl. 11. 13:46
 3/5 anonim válasza:
Nekem ez mostani probléma...Esetleg tudsz rá valami megoldást??
2017. ápr. 24. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért van, mert az újabb, frissebb játékok nem eredetiek. Saját példám okán gondolom ezt. Régen egészen az Évszakokig megvolt minden lemezem, majd utána már nem árultak Sims 3-at nálunk a boltokban. Netről rendelni és kivárni mire megjön lusta voltam, így letöltöttem a frissebb játékokat (Szigetvilág, stb).

Onnantól kezdve nekem is betöltött, de szintén nem jelent meg a "családválasztó panel" azaz a főmenü.

Még informatikus ismerősöm se tudta megoldani, egyedül úgy sikerült helyre hozni a játékot, hogy letöröltem az összes nem eredetit.

Szóval aki okosan akarja csinálni, az megveszi az Előre a jövőbe játéklemezt (az a legfrissebb ugyebár), majd az előtte lévő összeset letölti. Így bár CD kelleni fog a játék rendes futtatásához, s azzal rendelkezni fog az illető, de ugyanakkor sokkal kevesebb pénzért mindene meglesz és minden futni fog.

( Mivel a játék futtatásához mindig a legfrissebb feltelepített játék lemeze szükséges. Akit érdekel milyen sorrendben jelentek meg keressen utána, vagy pedig az indítópanel bal alsó sarkában a játék szépen sorban mutatja a kis ikonok által. )

2017. ápr. 25. 09:04
 5/5 anonim válasza:
Tegnap nekem is ezt csinálta,tegnap töltöttem le és az volt a hiba nálam,hogy nem volt patchelve,azaz a legujabb 1.67-es frissitest nem tettem rá..próbáld ki hátha
2017. ápr. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!