Miért üres a Sims 3-ban a családválasztó panel?
Alapjáték és Leszáll az éj eredeti, van még mellette 4 kiegészítő, ami letöltött: Házi kedvenc, természetfeletti erők, szigetvilág és egyetem. Amikor elindítom a játékot, minden lemegy, betölt, de amint behozza a családválasztó panelt (ahol új játékot lehet kezdeni, várost választani stb.) minden üres. A rubrikák megvannak, de nincs belük írva semmi, még a beállítások fülön sem, ezért kilépni is csak a feladatkezelővel tudok.:$
Légyszi, aki tud rá megoldást, segítsen, mert már elég régóta ez megy és nagyon idegesítő...:/
Köszi előre is!^^
Szerintem ez azért van, mert az újabb, frissebb játékok nem eredetiek. Saját példám okán gondolom ezt. Régen egészen az Évszakokig megvolt minden lemezem, majd utána már nem árultak Sims 3-at nálunk a boltokban. Netről rendelni és kivárni mire megjön lusta voltam, így letöltöttem a frissebb játékokat (Szigetvilág, stb).
Onnantól kezdve nekem is betöltött, de szintén nem jelent meg a "családválasztó panel" azaz a főmenü.
Még informatikus ismerősöm se tudta megoldani, egyedül úgy sikerült helyre hozni a játékot, hogy letöröltem az összes nem eredetit.
Szóval aki okosan akarja csinálni, az megveszi az Előre a jövőbe játéklemezt (az a legfrissebb ugyebár), majd az előtte lévő összeset letölti. Így bár CD kelleni fog a játék rendes futtatásához, s azzal rendelkezni fog az illető, de ugyanakkor sokkal kevesebb pénzért mindene meglesz és minden futni fog.
( Mivel a játék futtatásához mindig a legfrissebb feltelepített játék lemeze szükséges. Akit érdekel milyen sorrendben jelentek meg keressen utána, vagy pedig az indítópanel bal alsó sarkában a játék szépen sorban mutatja a kis ikonok által. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!