Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha Steam-en olyan CD kulcsot...

Ha Steam-en olyan CD kulcsot aktiválok amit netről szerzek akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
Hogyha netről szedek le vagy hasonló és azt próbálom aktiválni Steamen akkor mi lesz? VAC bann vagy csak nem fogadja el a kódot?

2014. júl. 8. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Kiírja, hogy hibás, ha nem megfelelő a kód, vagy ha megfelelő, akkor már úgyis felhasználták, és azt írja ki. Persze ha külső webshopban veszed, akkor elfogadja.
2014. júl. 8. 18:24
 2/7 A kérdező kommentje:
És lehet olyan szerencsém, hogy pont kifogok egy olyat ami jó? :D ... Akkor ebből nem lehet semmi Bann vagy egyéb büntetés?
2014. júl. 8. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
ha kifogsz egy olyat ami jó.. ami közel lehetetlen, de később valaki más is fel szeretné használni, és neki bizonyítéka lesz rá, hogy az az övé, az bizon bann...
2014. júl. 8. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Na na na, szóval lehet neten venni jaték kódokat és ezeket általában gond nélkül aktiválhatod a steam-en, de ha 2-3 hónap múlva a steam arra hivatkozva letörli a játékot a könyvtáradból, hogy jogi kérdések merültek fel az eredetiségével kapcsolatban, ne lepődj meg. Amúgy semmilyen utó következménye nem lesz, én egyszer vettem 400 Ft ért Dead island kódot mikor a játék sokkal sokkal többe került, kijátszottam vele magam és utána 1 hónappal törölték és nem sajnáltam azt a kevés pénzt.
2014. júl. 8. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
hogy törölnék már le a játékot? jajj... Rendszeresen vásárolok neten és sehova nemvolt semmi baj, régebben meg random irtam be kódokat, egyszer eltaláltam véletlen egy MW2 keyt, de nem használt volt... :D Amúgy ha van a steamen dobozos játékod, lophatatlanná válik a stemaed
2014. júl. 9. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy dobozos játékom van :D
2014. júl. 9. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

# 5-nek

Egyszerűen kitörlik a játékot a könyvtáradból ha arra jutnak hogy jogtalanul került hozzád. A leszedet játék fájlok persze nem törlődnek le de a játékot se tudod elindítani, ha csak nem adsz meg hozzá egy új legális kódot.

2014. júl. 11. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!