Tudtok mondani nekem 64 Mb vga,704 Mb ram,2,40-s proci ra valami jo jatekokat? (semmi strategia)
64 MB-s VGA-val és 704 MB-s rammal hogy visz Mafia 2-t te tudatlan gyökér???????? az ilyenek a f@s*ért szólnak hozzá valamihez lásd a Mafia 2 gépigényét
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP (SP2 vagy későbbi) / Vista / 7
CPU: Pentium D 3 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 3600+ (kétmagos), illetve ezeknél jobb
RAM: 1,5 GB
VGA: nVidia GeForce 8600 vagy ATI HD2600 Pro, illetve ezeknél jobb
HDD: 8 GB
és ez csak a minimum
amúgy az általam ajánlott játékok: GTA 3,GTA Vice City, talán minimum grafon még elmegy a sanandreas is mert a videókártyád nem tudom pontosan milyen :) Quake 2 (ezt csak azért mondom mert hátha neked megtetszik de nekem nagyon nem jött be) quake 3 na ez nagyon bejött a demóval játszottam a legtöbbet már a demót is érdemes letölteni emrt ha nem is sok időre de valamennyi időre lefoglal és ha van hamachid még multizni is tudsz, cs 1.6, Medal of Honor Alied Assult igaz a hivatalos gépigénybe VGA jóval kisebb van írva de ha lagmentes játékot akarsz, akkor ezzel a videókártyával maximum medium grafikával játsz :) És ha türelmes vagy, akkor a Mafia 1 de azzal mindenképp minimum grafikán játsz mert a grafikai optimalizálás kicsit elcseszerintett és pl északa ha egy bizonyos irány felé fordulsz, akkor lagol a játék msot hirtelen ennyi jutott eszembe ha még fog eszembe jutni megírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!