XBOX 360 vagy PS3 FIFA 14-hez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3-4 hónapja vettem magamnak egy XBOX 360 konzolt, amihez kaptam 1 hónap xbox live goldot. Hát azóta persze az már lejárt, de viszont nagyon szerettem, sőt imádtam online idényt játszani mások ellen. De sajnos utólag tudtam meg, hogy gold nélkül nem lehet játszani online. Viszont nem szeretnék én költeni mindig goldra, az éves is elég húzós. Ezért gondolkodtam azon, hogy eladom az xboxomat és veszek helyette ps3-at. PS3-on ha jól tudom megvan a játék és tudok online játszani, amikor akarok? Nem szeretnék nagyon plusz költséget, mivel a spórolt pénzemet nem szeretném nagyon rá költeni. Ti mit javasoltok? Más játékok engem nem vonzanak, csak a fifa érdekel. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)2014. júl. 8. 11:02
1/5 anonim válasza:
most meg mondom az igazat alapon ha el is tudod passzolni játékkal együtt akkor is kéne azért pénz a ps3-hoz is. egy éves live- pedig 12 ezer. én igazából azért nem váltanék mert ugye a ps3-hoz hozzá kéne tenni. itt meg a live-hoz havi 2 igyen játékot is kapok. (bár ezt az előfizetést ps-n psn-nek hívják.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! :) akkor talán mégiscsak maradok xboxos
2014. júl. 8. 12:05
3/5 anonim válasza:
de természetesen ezzel nem azt mondom hogy nem éri meg a ps3. csak azért mondtam mert ha megnézed minden apróhirdetésen árulják ezeket a konzolokat.
4/5 A kérdező kommentje:
igen, ezeket én is néztem ... valójában tényleg nem annyira éri meg. viszont én amúgy is újonnan vettem volna ps3-at
2014. júl. 8. 12:16
5/5 anonim válasza:
Ha eltudod adni a boxod legalább 40-45e ért vehetsz használtan slimet (akár törve is)
Ps3-on ingyenes a multi, vehetsz mellé psn+ éve 15e meg rakat játék (bár az is csak addig áll amíg fizeted, utána addig nem tudod elindítani amíg újra elő nem fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!