Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régi pc játék, melyik ez?

Régi pc játék, melyik ez?

Figyelt kérdés

Egy videóval kezdődik az egész, amiben egy apát és a fiát mutatják, ebben a videóban a gyerek egy rakétával játszik amit fel is robbant, mutatják apját meghalva, a gyerek újraéled felnéz , ki nő az ördög szarva és elkezd nevetni, majd elkezdődik a játék amiben sokféle közül lehet választani, mint pl: egy verseny, amiben a béka üti a számokat és annyit léphetsz előre, és a létrán fellehet menni , a kígyón meg lelehet csúszni

ha jól emlékszem , akkor ha vesztek az a gyerek kinevet a játékban,meg volt sakk része is, sok volt de a többire nem emlékszem :/

aki ismeri írja meg, mert nagyon kellene.

előre is köszönöm neki.

2014. júl. 6. 19:49
 1/2 A kérdező kommentje:

[link]

hasonló ehhez a játékhoz, csak ott emberrel kell menni, és a cél a jobb oldalon van. és a béka üti számokat amennyit léphetek, meg a gép is annyit léphet.

2014. júl. 6. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a régi játékokat a helyedben nem nagyon keresném, mert anno én is megkerestem az egyik régi kedvencem, és meglepődtem, hogy milyen csúnya is grafikailag, pedig nem nézett ki annak előtte.. Legalábbis nem úgy emlékeztem :d
2014. júl. 6. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!