Most akkor a Team Fortress 2 - ben miért nem lettem prémiumos? De lehet, hogy én vagyok a hülye. :D
Kérdezgettem emberektől, hogy mikor leszek prémiumos TF2-ben. Azt mondták ha:
-Orange Box-ban megveszem
-Veszek valamit a Mann- Co Áruházból
-Veszek egy játékot a Steamon
Hát ömmm... Megvettem Play It-en a Cod Black Ops 2 őt amiben benne van a Single Multi Zombie és hát a játék alapvteően Steamos ezért kell az elindításához Steam.
Na már most aktiváltam a CD-n található aktivációs kóddal de a prémiumot nem tudom hogy frissítési hiba miatt nem adta meg de most nincsen :D
Lehet, hogy hülye vagyok sőt kifejezetten biztos és lehet hogy nem is kellet volna prémiumot kapnom ha csak játékot veszek Steamon mind1. Próbáljatok meg segíteni légyszives és azt is mondjátok meg ha ez a Prémium szerzésnél nem így működik :D
-Orange Box-ban megveszem
-Veszek valamit a Mann- Co Áruházból
-Veszek egy játékot a Steamon
Az első 2 igaz, az utolsó hülyeség.
Tényleg 5€ a legkevesebb, amit fel lehet tölteni, de attól még megveheted a legolcsóbb kis szart, nem?
Amúgy meg ha valaha költöttél valamit a steamre, akkor piacon adhatsz el sok szart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!