HeniiaDixie kérdése:
Mi értelme a Superstar-ságnak?
Figyelt kérdés
Szerintem semmi! De attól még Superstar vagyok!!! :D Szerintem am tök jó! Nagyon sok mindent megenged a stardoll ha Superstar vagy!!! Újrahasznosíthatsz dolgokat amit más is megtehet!!! Azta!!! Szóval semmi értelme!!! :D#Stardoll #stardoll superstar
2014. júl. 5. 12:48
1/3 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek annyi értelme van, mint a superstar tagságnak.
2/3 anonim válasza:
Annyi ertelme van, h + funkciokat kapsz a jatekba aminek sok ertelme nincs, igy a jatek keszitoi jol meggazdagodnak :) am meg meg csak annyi kapsz egy csomo penzt, veszel egy nrmalis hajat, sminket es nm nezel ki ugy mint egy csira˝ (ahogy ott mondanak) elzdhatsz egy csomo cuccot a bazarban, ha kreativ vagy, es lesz egy csomo butorod es ruhad... Igazabol ennyi a jatek celja
3/3 A kérdező kommentje:
oksii köszi a válaszokat :)
2014. júl. 9. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!