Miért nem indul a far cry 3?
Figyelt kérdés
Akárhányszor telepítem daemon tools-al/power iso-val sehogy sem megy.Néztem később videót is de sehogy sem megy,folyton ezt írja ki:Run-time error '5':
Invalid procedure call or argument
2014. júl. 2. 22:09
1/11 anonim válasza:
Istenem, ne lopd! Vedd meg most stemen volt 5 euró.......
2/11 anonim válasza:
milyen géped van? írd le az adatait
3/11 A kérdező kommentje:
Processzor:Pentium dual-Core CPU E6500 2.93~2.9
Videó kártya:NVIDI GeForce 8400 GS
Ram:2048
2014. júl. 3. 18:56
4/11 A kérdező kommentje:
De szerintem nem az a baj,mert ha a gépem gyenge is lenne hozzá,akkor is elindulna csak szaggatva.
2014. júl. 3. 18:57
5/11 A kérdező kommentje:
1.Nem fogom megvenni mert valószínűleg az sem fog elindulni -,-
2014. júl. 3. 18:57
6/11 anonim válasza:
a videókártyádat néztem először, és már azon elbukott, ez a far cry 1 et viszi 30 fps sel, ha fent van a legújabb driver, a 2őt élvezhetetlenül szaggatva, a 3at pedig nem fogja elindítani, ez a vidi kártya egyszerűen nem játékra lett tervezve, 10k nál többet kell szánni erre, ha játszani akarsz
7/11 A kérdező kommentje:
De attól még el kellene indulnia :/
2014. júl. 5. 01:50
8/11 anonim válasza:
nem, nem tud elindulni, mert alapvető dolgokat sem tud elindítani a program, lehet hogy más oka is van, hogy nen indul el, de már a videokártya is túl gyönge
a videókártyádba nincs beépítve egy program, ami kell a far cry 3 hoz, emiatt esélytelen
9/11 A kérdező kommentje:
Vagyis a videókártyám nem támogatja ezt a játékot,ugye?
2014. júl. 5. 19:26
10/11 anonim válasza:
fogjul rá, de ez nem csak a videókártyádról szól, neked 2 giga ramod van, pedig a far cryhoz a minimum 4, a géped egyszerűen nem játékra lett tervezve, ezt alsókategóriás gépnek hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!