Hogyan mentasem el az eddigi játékot? Sims2 (lent)
Fenn van 4 kiegészítő és ezek közül szeretném letörölni az Évszakokat, de úgy hogy a családjaim meg minden megmaradjon.Tudom, hogy valamelyik mappát kell másolni vagy mi...Szóval nem tudom pontosan.Hogyan is kell?
Köszi előre is
Windows:
Vezérlőpult->Programok telepítése és törlése->Kiválasztod,Sims 2 Évszakok.
Mappás szerintem meg Dokumentunok->EA Games->Sims 2 Seasons/évszakok.
Am elmentés...Mikor játékban van,ott oldalt vannak olyanok,higy vásárlás,építkezés,stb... Na ott a legkissebb "buborék"... Azt kiválasztod,Ott lesz valahol a kilépés,meg a játék mentése.
Ha letörlöd a Sims 2 Évszakokat lehet nem marad meg a játékod.Am csak egy tipp,ne töröld le,mert remek kis kiegészítő,nekem egyik kedvencem.:) Am ha nem egyezik valami bocsi,fejből írtam,most nincs fent a Sims.
Na úgy látszik nem volt teljesen érthető a kérdés.Tudom, hogy hogyan kell letörölni és azt is hogy hogyan kell elmenteni a játékot.Én arra lennék kiváncsi, hogy amikor letörlöm az egyik kiegészítőt(jelen esetben az évszakokat)akkor minden mentett adat elveszik.És egyszer valahol olvastam ,hogy egy mappát át kell másolni és akkor megmarad minden úgy is ha letörlöm a kiegészítőt.Erre lennék kiváncsi, hogy melyik az a mappa illetve hova kell másolni.
De köszi azért a választ és sajna le kell törölnöm, mert nem működik a cd-m és ez kell ahhoz, hogy a játék elinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!