Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » ESET vírust jelez a torrenteze...

ESET vírust jelez a torrentezett játék steam. Api nevű fájlra. Azért jelzi mert ez egy hamis steam. Api, nem vettem meg, vagy vírus?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 23:03
 1/5 A kérdező kommentje:
*steam.api
2014. júl. 1. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

azért jelez, mert egy vírusírtónak kötelessége MINDEN fenyegetést jelentő fájlra reagálnia,

a steam.api Crack/hack tool kategóriába esik, ezért az összes vírusírtónak be kell jeleznie,

megadhatod a vírusírtódnak, hogy ne figylmeztessen rá,

ha nem találod a lhetőséget, akkor a másolás erejéig kapcsold ki az eset-et

2014. júl. 2. 08:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Oké, na figyelj kérdezek valamit, kérlek adj rá választ, vagy valaki más.

Szóval nekem van Steam felhasználóm, vettem is játékokat, és ha ez a steames játék nem eredetibe lesz meg, nem fog bajt keverni a steam profilomon. (steames játékot letorrentezek) mert ugye azokba is van az eredetikbe steam.api.

2014. júl. 2. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:

? Kérdőjel lemaradt.

Tehát nem lesz baj a steam profilommal?

2014. júl. 2. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

neaggódj nem lesz gond, egyrészt, mert a steam.api magát a steamet helyettesíti és az azzal való elindítást, valamint azt msik mappába telepíted gondolom :D

nem lesz gond ha crackelsz :)

2014. júl. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!