Zetke kérdése:
Lehet ilyet a The Sims 2-ben?
Figyelt kérdés
El lehet költöztetni simeket más szomszédságba?2014. júl. 1. 20:56
1/3 hunbula válasza:
Igen, lehet.
Úgy kell, hogy amikor a szomszédságképernyőn vagy, megnyitod a házak/telkek fület (nem tudom, hogy van lemagyarítva, de szerintem értesz :) ), és ott van egy ilyen kis ikonocska, hogy amivel beteszi a kiválasztott telket abba a listába, ami ott feljön. Ezt csináld meg úgy, hogy a család még ott él a telken. Így berakódik a ház velük együtt abba a listába, és azt el tudod érni máshonnan is, nem úgy, mint a családok fülről, és így átteheted őket másik szomszédságba a házzal együtt. Utána ott már tudőd őket házak között is költöztetni.
2/3 anonim válasza:
A fenti jól mondja, de hozzátenném, hogy ha átköltözteted másik szomszédságba, akkor azthiszem elvesznek az ismerőseik és az emlékeik. :)
3/3 hunbula válasza:
Az emlékeik biztos nem vesznek el. Barátaik is csak úgy szerintem, hogy értelemszerűen nem lesznek az új szomszédságban mert nem ismernek senkit. Ezt az előléptetések miatt jó ha tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!