Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet ilyet a The Sims 2-ben?

Zetke kérdése:

Lehet ilyet a The Sims 2-ben?

Figyelt kérdés
El lehet költöztetni simeket más szomszédságba?

2014. júl. 1. 20:56
 1/3 hunbula ***** válasza:
97%

Igen, lehet.

Úgy kell, hogy amikor a szomszédságképernyőn vagy, megnyitod a házak/telkek fület (nem tudom, hogy van lemagyarítva, de szerintem értesz :) ), és ott van egy ilyen kis ikonocska, hogy amivel beteszi a kiválasztott telket abba a listába, ami ott feljön. Ezt csináld meg úgy, hogy a család még ott él a telken. Így berakódik a ház velük együtt abba a listába, és azt el tudod érni máshonnan is, nem úgy, mint a családok fülről, és így átteheted őket másik szomszédságba a házzal együtt. Utána ott már tudőd őket házak között is költöztetni.

2014. júl. 2. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
A fenti jól mondja, de hozzátenném, hogy ha átköltözteted másik szomszédságba, akkor azthiszem elvesznek az ismerőseik és az emlékeik. :)
2014. júl. 2. 15:54
 3/3 hunbula ***** válasza:
100%
Az emlékeik biztos nem vesznek el. Barátaik is csak úgy szerintem, hogy értelemszerűen nem lesznek az új szomszédságban mert nem ismernek senkit. Ezt az előléptetések miatt jó ha tudod
2014. júl. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!