Xbox minecraft herobrine féle jelenség?
Véleményem szerint Herobrine egy olyan személy (vagy személyek), aki egy publikusan (valószínüleg nem véletlenül) nem ismert módszerrel ,,betör" singleplayer világokba, és ezt kihasználva zaklatja a játékost. Szerintem a leghatásosabb módszer az lenne, ha single játék közben offline tartanád a konzolod (bocsánat, nem tudom, hogy ez lehetséges-e, nem értek az Xbox-okhoz) és így valószínüleg nem tudna betörni a világodba.
Viszont lenne egy kérdésem: hallottad-e csontváz hangját, amikor elkeztek Téged lőni, illetve a potion-t szürcsölték, vagy dobták? A kérdések elsőre hülyének tűnhetnek, de ez sokat elárulna a természetéről.
A Herobrine egy kitalált személy/jelenség,amit a Minecraftos közösség talált ki.Ám a fejlesztők ezt olyan viccesnek találták,hogy a frissítésekben is kiírják:
-Removed Herobrine (Herobrine kivéve)
Általában más playerek szoktak így trollkodni.
NEKEM IS VOLT HASONLÓ ECSER
BE MENTEM A NETHERBE SINGLE PLAYERBEN EASYBE
ASZTAN AST LATAM HOGY VALAKI STEWE KINEZETÜ OTTT REPÜL
ASTAN MAGAMTOL FELGYULLADOK :) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!