Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3-ban hogyan tudnék...

Sims3-ban hogyan tudnék kertészkedni? Pontosabban palántákat, almafát, virágokat ültetni amit locsolni is lehet?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Sétálj egyet a parkban, ahol találni fogsz különböző magvakat (szőlő, alma stb.) majd a sim eszköztárában megtalálod és elhelyezed oda ahova szeretnéd, ez után lehet gondozni.
2014. jún. 30. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam többször is a parkokban, talàltam magvakat de nem tudom hogyan rakjam ki a simem hàzànàl. Ott van az eszköztàramban. Csak úgy kirakom de nem törtènik semmi, nem làtszik semmi, nem tûnik el az eszköztàramból. Kertet sem tudom hogyan csinàlhatnèk.
2014. júl. 4. 08:53
 3/4 anonim válasza:
Kattints rá a magra és kijönnek opciók ott válaszd ki az ültetést. Úgy is tudsz ültetni ha elmész boltba es veszel különböző zöldségeket, gyümölcsöket. Először még csak kevesebb féle gyümölcsöt v. zöldséget lehet ültetni, de ha fejlődsz akkor tudsz többet is. Ott is az eszköztárban kattints rá és kijönnek opciók. Ne ijedj meg ha azt még nem tudsz ültetni mert majd később lehet. Azt hiszem először paradicsomot, salátát és almát lehet ültetni. Remélem segíthettem :)
2014. júl. 4. 10:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak paradicsom magot és salàta magot talàltam. Ràmentem hogy ültetès ès kiraktam a fûre vagy mire. Úgy tûnt hogy kirakta de aztàn eltûnt, az eszköztàramban mèg ott van. Nem tudom normàlis-e ez a helyzet. :/ Csak az alapjàtèk és az àllatos kiegèszítõ van meg. Èlelmiszerbolt van ahol tudok zöldsèget, gyümölcsöt de azokat nem lehet elültetni. A simem olvasgatja a kertèsz könyveket így fejlõdik.
2014. júl. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!