Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most akkor néhány játék...

Most akkor néhány játék játszható a Wii-n online vagy sem?

Figyelt kérdés
Már több helyen olvastam arról, hogy május 20-án befejeződnek az online játékos mód a Wii-n és a DS-en, de olyanról is hallottam, hogy ez csak azokra vonatkozik, amelyeket a Nintendo cég gyárt, szóval más cég gyártmányai nem hatnak ki rá (pl. Just Dance 2014, Virtua Tennis 4 stb.) Most akkor mi van? Kérlek segítsetek, mert nem értem ezeket:( Köszi a válaszokat előre is!

2014. jún. 30. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézelődj, ami nincs a listában, az még játszható online.

egyébként elvileg már van test server, csak ocarina kódot kell használni, meg a hálózati beállításokat átállítani és elvileg lehet majd online játszani, de még csak teszt. ha kíváncsi vagy rá, itt eléred:

[link]

2014. jún. 30. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
2014. jún. 30. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
és ezt nem tudni, hogy meddig lesz így? Úgy értem, hogy amiket lehet online játszani, azt még sokáig vagy annak is lassan vége és már csak offline játékmód marad?
2014. jún. 30. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
egy idő után úgyis vége az online játéknak. hivatalosan. de mindig lesznek olyanok, akik készítenek egy-két szerver programot.
2014. júl. 1. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!