Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik Fifa lehet?

Ez melyik Fifa lehet?

Figyelt kérdés
Régen megvolt nekem a fifa valamelyik része, amiben lehetett csapatot csinálni (nem kellett hozzá internetes team izé), saját karaktert is lehetett csinálni... Voltak benne ilyen extrák, hogy pl. pontokból lehetett venni új labdákat, szurkolói hangokat, játékosod gólörömét... Voltak ilyen bónusz feladatok, hogy pl rúgj 5 gólt ennek a csapatnak vagy ne szerezz a mérkőzésen sárgát, melyik fifa lehetett ez? Utánanéztem és páran azt mondják, hogy csapatot nem lehetett létrehozni, pedig DE és nem kellett hozzá internet, meg ilyen Team Unives hülyeségek, szimpla fifa volt, valaki tudja?

2014. jún. 30. 15:12
 1/4 anonim válasza:
Fifa 09 azt hiszem.. nekem is megvan és emlékszem rá
2014. jún. 30. 15:39
 2/4 anonim válasza:
Illetve Fifa07,Fifa08,Fifa09 lehetett ezek közül vmelyik
2014. jún. 30. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Fifa 09!!! Ez volt meg nekem is szóval tuti, hogy ez is olyan köszönöööööööööööm! :D
2014. jún. 30. 17:26
 4/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen :D
2014. júl. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!